DIENSTEN

Zelf rijden in een exclusieve Amerikaanse auto

Voor degenen die graag willen genieten van de sensatie van het rijden in deze unieke auto, is het aanbod van een ervaren chauffeur een aantrekkelijke optie. Met de expertise van een professionele chauffeur kunnen passagiers ontspannen en genieten van de rit, terwijl ze de kracht en het vakmanschap van de TRX Havoc Baja Yellow ervaren. De scherpe prijs van 175 euro per uur maakt deze ervaring nog aantrekkelijker voor autoliefhebbers die graag willen genieten van een exclusieve en opwindende rit. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een unieke ervaring of gewoon een ritje in stijl, het aanbod om in de TRX Havoc Baja Yellow te rijden is een kans die niet gemist mag worden. Kortom, het aanbod om in Nederland in de TRX Havoc Baja Yellow te rijden met een ervaren chauffeur is een unieke kans voor autoliefhebbers. Met zijn opvallende uiterlijk, krachtige prestaties en scherpe prijs is dit een ervaring die zeker de moeite waard is.

ONZE DIENSTEN

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN AMERIKAANSE AUTO

441DROOMAUTO

Uw wensen

Wij bieden een uitgebreide service om aan al uw wensen te voldoen voor een onvergetelijke ervaring. Of u nu bloemen op de auto wilt, gepersonaliseerde kentekenplaten, luxe tule strikken, een professionele video- of fotosessie, of versiering aan de auto, wij staan voor u klaar. Ons doel is om uw speciale gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen en ervoor te zorgen dat uw evenement een blijvende indruk achterlaat. Van het toevoegen van persoonlijke accenten tot het vastleggen van kostbare momenten, wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en uw ervaring buitengewoon te maken. Laat ons uw visie tot leven brengen en uw speciale dag nog specialer maken

• Bloemen op de auto.
• Gepersonaliseerde kentekenplaat.
• Luxe tule strikken.
• Professioneel vastleggen op video en/of foto’s.
• Versiering aan de auto.

VEILIG OP PAD

Onvoorziene omstandigheden

Het is altijd verstandig om voorbereid te zijn op noodsituaties, vooral wanneer u onderweg bent. Het feit dat er aspirines, een EHBO-doos, paraplu's en zakdoekjes in de auto aanwezig zijn, is een uitstekend voorbeeld van proactieve maatregelen om de veiligheid en het comfort van passagiers te waarborgen. Deze items kunnen van onschatbare waarde zijn in verschillende noodsituaties, zoals bij hoofdpijn, kleine verwondingen, onverwachte regenbuien of gewoon voor algemeen comfort. Het hebben van deze voorzieningen in de auto draagt bij aan een gevoel van geruststelling en zorg.

• Aspirines
• EHBO noodpakket
• Paraplu’s
• Zakdoekjes