WAGENPARK

ons wagenpark

Wij bieden een uitgebreide service om aan al uw wensen te voldoen voor een onvergetelijke ervaring. Of u nu bloemen op de auto wilt, gepersonaliseerde kentekenplaten, luxe tule strikken, een professionele video- of fotosessie, of versiering aan de auto, wij staan voor u klaar. Ons doel is om uw speciale gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen en ervoor te zorgen dat uw evenement een blijvende indruk achterlaat. Van het toevoegen van persoonlijke accenten tot het vastleggen van kostbare momenten, wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en uw ervaring buitengewoon te maken. Laat ons uw visie tot leven brengen en uw speciale dag nog specialer maken.

Het aanbod om in een uniek exemplaar van de TRX Havoc Baja Yellow te rijden, is een unieke kans voor autoliefhebbers in Nederland. Met zijn opvallende uiterlijk en krachtige prestaties is de TRX Havoc Baja Yellow een zeldzame verschijning op de Nederlandse wegen. De mogelijkheid om met een ervaren chauffeur achter het stuur van deze exclusieve auto te zitten, biedt een unieke ervaring die niet vaak voorkomt.
car1
ram003
ram001
ram002
ram005
ram007
car2
trx001
trx003
trx004
trx005
trx002

VOORWAARDEN

Verhuur

De voorwaarden van 441droomauto zijn als volgt:

1. Betaling bij aanvang gelegenheid: De betaling voor het huren van onze auto's dient te geschieden bij aanvang van de gelegenheid. Dit kan contant of via een vooraf overeengekomen betaalmethode.

2. Annulering van reservering: Bij annulering van een reservering wordt de borg niet terugbetaald. We raden klanten aan om de annuleringsvoorwaarden zorgvuldig te overwegen alvorens een reservering te maken.

3. Starttijd: De starttijd van de huur van onze auto's gaat in op het moment dat wij bij u op locatie arriveren. We streven ernaar om op tijd te zijn.

4. Ritten buiten Zuid-Holland: Buiten Zuid-Holland is de afname vanaf 3 uur.

Door akkoord te gaan met het huren van een auto bij 441droomauto, stemt u in met deze voorwaarden en verplichtingen. We streven ernaar om onze klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden en verzoeken hen om de voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat ze een reservering maken.

TARIEVEN

Prijzen

Tarieven auto
  • € 125,- p/uur inclusief brandstof en 30 vrije kilometers.
  • € 1,- per extra kilometer.
  • € 100,- aanbetaling bij reservering.

Tarieven 1 uur zelf rijden
  • € 175,- p/uur zelf rijden met chauffeur incl. 30 vrije kilometers.
  • € 1,- per extra kilometer.
  • € 500,- borg bij 1 uur zelf rijden met chauffeur.

De prijzen zijn exclusief BTW
Ritten buiten Zuid-Holland geldt een afname verplichting v.a. 3 uur.